Super živila

Kaj so  super živila? Mnogi jih poznamo kot prehranski dodatek. Imate prav. To je hrana z izredno bogato hranilno vrednostjo. No, bolj kot hrana se super živila uporabljajo kot dodatek k naši raznoliki prehrani. Najbolj enostavno jih opredelimo kot živila z visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov, antioksidantov, esencialnih maščobnih kislin (te so nujno potrebne za normalno delovanje našega telesa kot to so Omega – 3, 6  in 9) in  beljakovin. Super živila lahko pripomorejo k boljši prebavi, da se bolje počutimo in povečanju telesne energije. Nekatera super živila se uporabljajo za čiščenje in razstrupljanje našega organizma. To pozitivno vpliva na naše telo.

Med super hrano namreč sodijo različna običajn hranila, kot so česen, čebula, peteršilj, zelena in drugo. Ta živila so bogata s hranljivimi elementi kot so vitamini, minerali… Redno konzumiranje teh živil je izjemno pomembno za naše zdravje. Pri njih je znano to, da izjemno dobro vplivajo na naše telo in zdravje. A super živila so nekaj drugo. Ona v izjemno majhnik količinah pamagajo našem telesu, da samo ohranja zdravje in vitalnost.

Za več informacij o najbolj prodajanih izdelkih kliknite na povezavo.

V naši ponudbi imamo veliko super živil. Predstavili vam jih bomo v nadeljevanju. Izdelke smo razdelili v tri kategorije. Te so:

najbolj iskani izdelki – MSM, Detox, klorela in spirulina,
drua super živila – izdelki po abecednih skupinah) ter

novi izdelki.